Welkom

Welkom op de website van de kortebaandraverij van Voorschoten.

 

Paardensport Voorschoten heeft na veel overleg, met alle bij dit evenement betrokkenen , over de te verwachten weersomstandigheden as. vrijdag tot onze spijt besloten om de Kortebaandraverij op de Beethovenlaan in Voorschoten af te lassen.

 

 

Vrijdag 27 juli 2018 midden in de zomer en schoolvakantie organiseert de Stichting paardensport Voorschoten haar kortebaandraverij, als onderdeel van de Voorschotense paardendagen.
Deze middag is de  Beethovenlaan het tafereel van paardensport met een deelnemersveld op internationaal topniveau.

Alle andere aspecten die mede verantwoordelijk kunnen zijn voor een geslaagd dagje uit en die er traditioneel ook bij horen, zoals wed mogelijkheden, goede horeca, en andere ontspanningsmogelijkheden zijn ook vertegenwoordigd. Bezoekers van onze kortebaan komen er samen en de sociale interactie onder het genot van een hapje en een drankje, intussen de paardjes dravend, is vermaard. Bovendien hebben we bijna altijd mooi weer tijdens onze kortebaan dag.

Naast deze traditionele zaken biedt het evenement ook goede mogelijkheden om uw kinderen te vermaken. Behalve de prettige speelweide met goed onderhouden en veilige speeltoestellen is er elk jaar wel weer een andere attractie ter vermaak van het kroost. De kortebaan draverij van Voorschoten wordt dit jaar 2018 gehouden op vrijdag 27 juli. Aanvang 14.00 uur met om 14.30 uur de eerste start . Terwijl er in de omgeving van Voorschoten voldoende parkeergelegenheid te vinden is, raden wij u toch aan om in verband met de verwachte drukte, op tijd van huis te gaan en indien mogelijk van het openbaar vervoer gebruik te maken.